Email:
info@depelten.beWebmaster:
webmaster@depelten.be
Links:
Toonaangevend, trendzettend en met een indrukwekkend groot aanbod van hippische (aanverwante) artikelen is Emmers een Ruitersportwinkel die tot ver over de landsgrenzen bekendheid geniet. Alle bekende merken, een grote diversiteit en kundig personeel dat goede en op maat gesneden adviezen geeft. Daarnaast is de zadelpasservice en aanbod van zadels uniek waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort.
U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod van koetsen, rijtuigen, marathonwagens, trainingswagens, sulky's, huifwagens, recreatiewagens, wagonettes en talrijke klassieke koetsen.

Al onze modellen worden aan een gunstige prijs kwaliteitsverhouding aangeboden en zijn in onze zaak tentoongesteld. We nodigen u graag uit de rijtuigen in onze zaak te bekijken en de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.
De familie Timmermans is reeds vele jaren bekend binnen de ruiter- en mensport.
Naast de productie en verkoop van koetsen en tuigen, leveren we ook een compleet assortiment aan ruitersportartikelen
Op onze website vindt u een compleet overzicht van al deze benodigdheden.
Klantgerichte bouw van recreatie- en marathonwagens
Alle herstel- en aanpassingswerken
Houten wielen, nieuw en herstel
Plaatsen ijzer en rubberbeslag
Restauratie met als doel het oude te bewaren of te benaderen
Plaatsen remschijven, weinig opvallend
Eigen fabrikaat van veren, zwengen, dissels, disselhoezen ...
Alle onderdelen voor zelfbouwers
Koetsenbouw de Laat staat borg voor kwaliteitswagens die in eigen werkplaats worden ontworpen en gebouwd, geheel naar wens van de klant, zowel paarden- als ponywagens. Voorturende innovatie van de koetsen voor de moderne mensport is onze uitdaging.